Δραστηριότητες2017-06-05T14:45:17+00:00

Εκδρομές και Δραστηριότητες

  • Συγκομιδή  τσάι του βουνού
  • Συγκομιδή ρίγανης
  • Εκδρομή σπηλαιολογικού και ορειβατικού περιεχομένου
  • Εκδρομή θρησκευτικού και περιηγητικού περιεχομένου
  • Περιήγηση εκτός δρόμου
  • Αρωματογνωσία και συγκομιδή ανθέων
  •  Τρύγος αμπελιών
  •  Σεμινάριο κατασκευής Φινλανδικού chalet
  • Συλλογή αυγών

Τρίκαλα Κορινθίας – Αθλητικό κέντρο Ζήρειας (Χιονοδρομικό)

Εξασφαλίζουμε την ασφαλή και εύκολη μετακίνηση σας από το Υάδες Mountain Resort προς το Αθλητικό Κέντρο Ζήρειας και την επιστροφή σας σε οποιεσδήποτε καιρικές συνθήκες με όχημα (4X4 Jeep). Μια ξέγνοιαστη εκδρομή στο χιονοδρομικό χωρίς το άγχος οδήγησης, του παρκινγκ, της τοποθέτησης αλυσίδων. Με δυνατότητα παραμονής σας στο Χιονοδρομικό  μέχρι τις 16:00.

Στο Αθλητικό κέντρο λειτούργει καφετέρια «Σαλέ» και υπάρχουν οι εξής παροχές: – Εξοπλισμός Ski & Snowboard – Snowmobile – Παιδικό Snowmobile – Παιδικό έλκηθρο – Βόλτα με ελπιστριοφόρο λεωφορείο στο χιόνι.

Jeeping Adventure

Νιώστε την εμπειρία της εξερεύνησης και της απόλυτης περιπέτειας στην ορεινή Κορίνθια με διαδρομές 4×4

Ένας ξεχωριστός και περιπετειώδης τρόπος για να εξερευνήσετε και να ανακαλύψετε τα φυσικά τοπία της ορεινής κορίνθιας είναι οι διαδρομές με Jeep 4Χ4.
Με την βοήθεια έμπειρου οδηγού – ξεναγού θα οδηγηθείτε μέσα από τους δασικούς δρόμους όπου τα συμβατικά αυτοκίνητα δυσκολεύονται να πραγματοποιήσουν διασχίζοντας έλατα, σπήλαια, λίμνες της ορεινής Κορινθίας. Όλες τις εποχές του χρόνου, τα Τρίκαλα προσφέρονται για τις εξορμήσεις των φίλων της τετρακίνησης.

Διαδρομές με δικό μας εξειδικευμένo όχημα (4×4 Jeep)

Η εκδρομή ξεκινάει από το Υάδες Mountain Resort με εναλλακτικές διαδρομές, οι οποίες καθορίζονται από τις καιρικές συνθήκες που επικρατούν και την διαδρομή της αρέσκεια σας. Σε όλες τις πιθανές διαδρομές γίνονται προκαθορισμένες στάσεις για φωτογραφίες και ολιγόλεπτη ξεκούραση:

– Αθλητικό κέντρο Ζήρειας, Λίμνη Δασίου και σπήλαιο Ερμή όπου κατά τους χειμερινούς μήνες η λίμνη Δασίου παγώνει και μπορείτε να βαδίσετε επάνω της (φυσική λίμνη).

– Λίμνη Δόξα στο φράγμα του Φενεού με το ιστορικό εκκλησάκι του Αγίου Φανουρίου στο κέντρο της λίμνης (τεχνίτη λίμνη) και το μοναστήρι του Αγίου Γεωργίου όπου επί Τουρκοκρατίας μια καταπακτή οδηγούσε σε μυστικό χώρο τον οποίο οι μοναχοί χρησιμοποιούσαν ως «κρυφό σχολειό», τον Αρχαίο Φενεό και το Σπήλαιο Παναγίας του βράχου.

– Λίμνη Στυμφαλία.

Εκδρομές με δικά σας jeep

Αν έχετε δικό σας jeep, για μια ασφαλή και χωρίς απρόοπτα εκδρομή (κολλήματα, αναζήτηση διαδρομών) σας παρέχουμε έμπειρο πλοηγό και κατάλληλα εξοπλισμένο 4×4 jeep. Οι διαδρομές οργανώνονται σύμφωνα με τις καιρικές συνθήκες και τα οχήματα των συμμετεχόντων.