Υάς Residence2018-11-14T17:51:35+00:00

Το Υάς Residence είναι μια νεόκτιστη κατοικία εμπνευσμένη από τα αυστριακά παραδοσιακά σπίτια όπου η πέτρα και το ξύλο συνδυάζονται σε απόλυτη αρμονία στην καρδιά της Κάτω Συνοικίας Τρικάλων Κορινθίας. Το οίκημα χωρίζεται σε δύο τμήματα, μια διώροφη μεζονέτα 100 τμ. και ένα σπίτι 65 τμ. Τα δύο τμήματα έχουν πρόσβαση σε ένα μεγάλο ανοιχτό μπάρμπεκιου με παραδοσιακό φούρνο και ένα μεγάλο τραπέζι μοναστηριακού τύπου. Οι χώροι καλύπτουν μια επιφάνεια πάνω από 320τμ. με εκπληκτική θέα στον Κορινθιακό κόλπο και το βουνό Ζήρεια, έτσι ώστε η άνεση, η παράδοση και η κομψότητα να είναι οι λέξεις-κλειδιά. Ξύλα για το τζάκι είναι διαθέσιμα για τους επισκέπτες μας, καθώς και τα δύο σπίτια διαθέτουν εξαιρετικά τζάκια για τις κρύες νύχτες του χειμώνα! Για όσους αγαπούν τη μαγειρική πλήρως εξοπλισμένες κουζίνες είναι έτοιμες να σας υποδεχτούν. Η κεντρική πλατεία του χωριού στολισμένη με τον αιωνόβιο πλάτανο και την εκκλησία, οι ταβέρνες, οι καφετέριες και το μίνι μάρκετ βρίσκονται όλα σε απόσταση αναπνοής.

Το Υάς Residence 1 διαθέτει τρία μοναδικά διακοσμημένα δωμάτια με κρεβάτια European Queen size, συνδυάζοντας το παραδοσιακό σπίτι με τη μοντέρνα διακόσμηση. Ο χώρος του καθιστικού στον πρώτο όροφο με  τα μεγάλα αυστριακά παράθυρα και την μαγευτική θέα, προσφέρει στους επισκέπτες ένα συναίσθημα ζεστασιάς και ηρεμίας. Το κατάλυμα είναι ιδανικό για οικογένειες ή ομάδες έως 7 ατόμων.

Το Υάς Residence 2 βρίσκεται στο ισόγειο έχοντας πλήρη αυτονομία. Η διακόσμηση με τα παλιά αντικείμενα, γνωστά ως “πράγματα της γιαγιάς” θα σας ταξιδέψει σε άλλη εποχή και θα σας δώσει σίγουρα αντικείμενο συζήτησης. Το σπίτι διαθέτει δυο υπνοδωμάτια με κρεβάτια European Queen Size και μπορεί να φιλοξενήσει έως 4 άτομα.